Aanbieding!

Atomic Bent 100 inclusief STR 12 binding

Categorie: Ski

Merk: Atomic bent chetler ski

Beschrijving

De Bent Chetler 100 is een all-mountain ski voor mannen en vrouwen van Atomic.

Deze unieke ski is ontworpen in samenwerking met skiër Chris Benchetler en is perfect om mee in de verse sneeuw en op uitgestrekte, ongerepte vlaktes te skiën.

Met een middenbreedte van 100mm is de Bent Chetler 100 het meest veelzijdige model in de Bent Chetler collectie. Hij is comfortabel en garandeert 100% plezier in alle omstandigheden, of de sneeuw nu zacht of hard is.

De Bent Chetler 100 heeft de revolutionaire HRZN Tech Tip die de oppervlakte van de ski aan de voorkant vergroot voor een betere lift en een snellere, meer zelfverzekerde vooruitgang in diepe sneeuw. De Powder rocker is speciaal ontworpen voor in de poedersneeuw, met een meer uitgesproken rocker in de tip en een lichtere rocker in de tail, voor nog meer plezier in de verse sneeuw!

De Bent Chetler 100 heeft een Light Woodcore, een 100% houten kern die loopt van de tip tot de tail. De kern is gemaakt van populierenhout voor extra lichtheid en garandeert optimale stabiliteit en wendbaarheid voor een snelle afdaling.

Dankzij de Full Sidewall structuur blijft de ski in een stabiele vloeiende lijn op alle soorten terrein, zelfs op de meest uitdagende pistes. Deze constructie zorgt voor een betere controle en een goede grip op de kanten. De afgeronde vorm van de Dual Cap Sidewall voorkomt beschadiging van de zijkanten zodat je ski’s langer mee zullen gaan.

De Bent Chetler 100 levert indrukwekkende, consistente prestaties bij verschillende weersomstandigheden, en met name op de dagen dat de sneeuwcondities het beste zijn. Het is de ideale ski voor liefhebbers van off-piste en backcountry skiën, die plezier willen hebben op alle soorten terrein en vooral in de poedersneeuw!
Wij monteren graag je binding op deze ski. Heir aangeboden inclusief STR 12 binding, inclusief montage.

659,00

FacebookTwitterGoogle PlusPinterest